PICA SA 4 VRSTE SIRA Greje dušu i telo, kao stvorena za lepo veče sa prijateljima
Napravićete lako, a bićete oduševljeni ukusom.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PICA SA 4 VRSTE SIRA Obožavaćete je, a idealna za lepo veče sa prijateljima
Preukusno jelo oduševiće i one izbirljive.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Ovakvu do sada niste jeli, pravi raj za nepca
Idealno za veče sa prijateljima.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Sa hrskavim korama i sočnim nadevom, prste da poližete
Napravite ovu fenomenalnu picu, sir se topi u ustima, neće vam biti dovoljno jedno parče.

PICA OD KROMPIRA Italijanski klasik savršen za iznenadne goste
Slasna i ukusna, uzećete parče više.
- testo za picu
- kečap
- 100 g kačkavalja
- 100 g mocarele
- 50 g parmezana
- 30 g gorgonzole
- čeri paradajz
- origano
- masline
Priprema:
Premažite kečapom testo pa ređajte sireve redosledom gorgonzola, pola mocarele, kačkavalj, parmezan, ostatak mocerele. Preko sireva naređajte paradajz pa pospite origanom. Pecite picu u rerni na 200 stepeni.

NEODOLJIVE FRITULE Sočne i mekane kao pamuk, za savršen vikend
Pospite šećerom u prahu i uživajte.

SKUŠA NA MORNARSKI NAČIN Aromatično jelo pogodno za sve svečane prilike
U savršenom spoju različitih ukusa, pravićete stalno.

POSNE LAZANJE SA PEČURKAMA Specijalitet koji se pamti, po receptu bez mane
Slasne i ukusne, nema ko vam neće tražiti recept.

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.

POSNE PIHTIJE Od oslića, a ukusne i sočne, nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se lako, a osvajaju ukusom.
Komentari (0)