PICA SA PILETINOM Italijanski specijalitet raj za nepca, po receptu bez mane
Savršena za lepo druženje sa prijateljima.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PICA OD KROMPIRA Italijanski klasik savršen za iznenadne goste
Slasna i ukusna, uzećete parče više.

PICA SA SPANAĆEM Italijanski klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
U savršenom aromatičnom spoju, savršena za lepo veče sa prijateljima.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.

ČOKOLADNA PICA Neodoljiva i slatka, za lepo porodično okupljanje
Italijanski klasik na drugačiji način.
- 500 g belog brašna
- dve kašičice soli
- kesica suvog kvasca
- 320 ml mlake vode
- kašika maslinovog ulja
- kašičica šećera
Za nadev:
- četiri kašike kisele pavlake
- 80 g trapista
- malo čeri paradajza
- 150 g kuvane piletine
- 50 g slanine
- maslinovo ulje
- so, biber, vlašac
Priprema:
Rernu zagrejte na 250 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašno, so, kvasac, ulje, malo šećera i vode, pa ostaviti na toplom da nadođe. Oklagijom rastanjite pa premažite kiselom pavlakom, pa pospite rendanim trapistom. Preko rasporedite tanko sečenu kuvanu piletinu i slaninu isečenu na trake. Zatim poređajte čeri paradajz pa začinite po ukusu. Pecite picu 10-12 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Bon appetit!

POSNA PICA SA TUNJEVINOM Slasna i sočna, idealna za lepo veče sa prijateljima
Svaki zalogaj je raj za nepca.

NEODOLJIVE FRITULE Sočne i mekane kao pamuk, za savršen vikend
Pospite šećerom u prahu i uživajte.

SKUŠA NA MORNARSKI NAČIN Aromatično jelo pogodno za sve svečane prilike
U savršenom spoju različitih ukusa, pravićete stalno.

POSNE LAZANJE SA PEČURKAMA Specijalitet koji se pamti, po receptu bez mane
Slasne i ukusne, nema ko vam neće tražiti recept.

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.
Komentari (0)