ČOKOLADNE PIRINČANE KUGLICE Brzi desert kada dođu iznenadni gosti, za prave sladokusce
Fenomenalne i slatke, poješćete očas posla.
Potrebno je
- 12 pirinčanih kolača
- 1 banana
- 5 urmi, bez koštica
- 1/3 šolje kikiriki putera
- 50g istopljene crne čokolade
Priprema:
Pirinčane galete, bananu, urme i kikiriki puter stavite u blender. Mutite sve dok se sastojci ne sjedine. Rukom formirajte kuglice. Ostavite oko 15 minuta u zamrzivaču. Zatim svaku kuglicu vadite iz zamrzivača pa umačite u otopljenu čokoladu. Bon appetit!
Možda vas zanima:
BRZE KUGLICE OD DUNJA I JABUKA Naprave se očas posla, a pojedu u trenu
Osvežavajuće i slatke, nema ko vam neće tražiti recept.
TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.
NAJČOKOLADNIJE KUGLICE SA POMORANDŽOM I RUMOM Svaki zalogaj je raj za sladokusce
Slobodno dekorišite šarenim mrvicama ili ukrasite po želji.
SLATKE KOKOS BOMBICE Ukrasiće svaku svečanu trpezu, a uspevaju i početnicima
Mali zalogajčići nestaće sa stola odmah.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)