PASTA SA TUNJEVINOM Neodoljivo jelo koje se brzo i lako sprema, a prava eksplozija ukusa
Savršeni spoj testenine sa tunjevinom, a držaće vas dugo sitim.
Potrebno je:
- 400 g testenine bez jaja
- konzerva tunjevine
- glavica crnog luka
- dva čena belog luka
- konzerva paradajza pelata
- bosiljak
- maslinovo ulje
- so, biber
Priprema:
Vodu zagrejte u šerpi do ključanja. Maslinovo ulje zagrejte na tiganju pa u njemu propržite sitno seckan crni i beli luk. Posolite provrelu vodu pa dodajte testeninu i kuvajte 10 do 12 minuta, po uputstvu sa pakovanja. Oceđenu tunjevinu dodajte u luk pa dodajte usitnjen paradajz pelat. Zatim pojačajte vatru da prokrčka. Začinite sos pa pomešajte sa testom i služite toplo. Izrendajte preko paste malo biljnog kačkavalja. Bon appetit!
Možda vas zanima:
FUNGI PASTA Neodoljivi specijalitet za savršen nedeljni ručak, prste da poližete
U slasnoj kombinaciji pečuraka, pavlake i parmezana, najbolje stavite odmah duplu meru.
PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.
ITALIJANSKA PASTA SA PISTAĆIMA Savršen spoj različitih ukusa koji popravljaju dan u trenu, sipaćete tanjir više
Kremasta i drugačija, za dane kada nemate vremena.
ITALIJANSKA PASTA Slasni delikates sa patlidžanom koji budi sva čula
Poješćete u slast, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
TUNA NAMAZ Savšeno se slaže sa svim namirnicama, ukusa koji priča priče
Služite uz prepečen hleb.
ŠNENOKLE Omileni desert stare Jugoslavije, biće nikad kremastiji i slađi
Desert za sva vremena, ukusa koji priča priče.
KOLAČ OD MAKA I JABUKA Jednostavni slatkiš skupog ukusa, za prave sladokusce
Fenomenalni slatkiš oduševiće i one koji ne vole slatko.
PASTA SA PEČURKAMA Slasno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Držaće vas dugo sitim.
MEDOVIK TORTA Ukusna poslatica raspametiće i one izbirljive
Medena poslastica, za sve generacije.
Komentari (0)