PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.

pica sa 4 vrste sira
Shutterstock

Potrebno je:

  • testo za picu
  • kečap
  • 100 g kačkavalja
  • 100 g mocarele
  • 50 g parmezana
  • 30 g gorgonzole
  • čeri paradajz
  • origano
  • masline

Priprema:

Testo premažite kečapom pa poređajte sireve prvo gorgonzolu, pa pola mocarele, kačkavalj, parmezan, ostatak mocerele. Preko poređajte paradajz pa picu pospite origanom. Pecite u rerni na 200 stepeni.

@moja.trpeza DORUČAK U ČAŠI: Ceđeni sok od narandže i čije Sastojci: 1 narandža 1 kašika čije 1 kašičica meda 1 limun Priprema: U čašu staviti čiju, dodati mlaku vodu i ostaviti da nabubri 10 minuta. U međuvremenu, iscediti sok od narandže i limuna, pa preliti preko čije. Dodati med po ukusu, dobro promešati i ostaviti da se ohladi 1 sat. Uživajte u ovom ukusnom detoks napitku! #trpeza #mojatrpeza #fyp #foryou #foryoupage #fyf ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading