PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
Potrebno je:
- testo za picu
- kečap
- 100 g kačkavalja
- 100 g mocarele
- 50 g parmezana
- 30 g gorgonzole
- čeri paradajz
- origano
- masline
Priprema:
Testo premažite kečapom pa poređajte sireve prvo gorgonzolu, pa pola mocarele, kačkavalj, parmezan, ostatak mocerele. Preko poređajte paradajz pa picu pospite origanom. Pecite u rerni na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
PICA KAPRIĆOZA Italijanski specijalitet raj za nepca, uzećete parče više
Jelo bez mane, za lepo veče sa prijateljima.
PICA SA ŠUNKOM Italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, po receptu bez mane
Dodajte prilog po želji i uživajte.
PICA SA PILETINOM Slasno jelo za lepo veče sa prijateljima, po originalnom italijanskom receptu
Hrskavih kora i sočnog nadeva, ovakvu do sada niste jeli.
PICA SA PILETINOM Italijanski specijalitet raj za nepca, po receptu bez mane
Savršena za lepo druženje sa prijateljima.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Komentari (0)