SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete

Ivana Pavlović

13:00

Sezonski recepti 0

Preukusno jelo za prave gurmane.

gulaš
Printscreen

Potrebno je:

  • 1 kg junetine
  • 1 kg svinjetine
  • 2 kg crnog luka
  • 200 g celera
  • 3 šargarepe
  • 200 g paradajz pelata
  • 5 g bibera
  • 1 kašika suvog biljnog začina
  • 5 lovorova lista
  • veza peršuna
  • 3 čena belog luka
  • 2 kašike brašna
  • kašika mlevene začinske paprike
  • 200 g masti

Priprema:

Mast i šargarepu stavite u veću šerpu pa narendajte celer i začinite. Potom dinstajte na laganoj vatri dok ne dobije zlatno-žutu boju. Dodajte meso seckano na kockice pa dinstajte uz dodavanje oko pola litra vode. Od brašna, vode i mlevene začinske paprike napravite zapršku. Sjedinite pa pustite da se gulaš krčka još oko pola sata. Pobiberite i dodajte lovor. Prijatno! 

@moja.trpeza Proteinske palačinke sa samo dva sastojka Sastojci: 200g ovsenih pahuljica 100ml vode Priprema: Izmiksajte ovsene pahuljice, dodajte vodu i dobro promešajte. Pecite u tiganju.Servirajte i premažite po želji. Brzo i jednostavno! #trpeza #mojatrpeza #fypシ゚ #fyp #foryoupage #goviral ♬ original sound - Moja Trpeza

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading