ĆUFTE OD PASULJA Toliko su ukusne da ćete zaboraviti da su posne
Priprema je jednostavna, a ukus savršen.
Potrebno je:
- 500 g pasulja
- 1 praziluk
- malo ulja
- so, biber
Priprema:
Pasulj potopite u vodi i ostavite da odstoji 2-3 sata. Zatim prospite tu vodu, sipajte novu, posolite i kuvajte dok ne omekša. Procedite i izblendirajte ga. Još malo posolite i napravite loptice. Praziluk sitno iseckajte, pa propržite na ulju. Posolite i pobiberite. Rasporedite po tepsiji, a preko poređajte ćufte. Pokrijte alu-folijom i pecite na 180 stepeni oko 20 minuta. Povremeno pogledajte ćufte, ne smeju da izgore.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE ĆUFTE Neće biti suve niti se raspadati
Primenite jednostavne trikove i uživajte u savršenom ručku.
1 SASTOJAK ZA SAVRŠENE ĆUFTE Totalno utiče na ukus, a ne bi vam pao na pamet
Bićete oduševljeni ukusom.
NEODOLJIVE ĆUFTE SA PIRE KROMPIROM Jednostavni ručak koji pomera granice dobrog ukusa
Sočne i slasne, prste da poližete.
ĆUFTE OD PATLIDŽANA ZA PRAVE GURMANE I ONE IZBIRLJIVE Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)