KRMENADLE SA KROMPIROM Gurmansko jelo koje će ukućani obožavati
Slasno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SLASNE KRMENADLE SA BELIM LUKOM Mekane i sočne, a meso se lepi za prste
Pikantne i aromatične, bićete oduševljeni.

KRMENADLE U SOSU OD PIVA I LUKA Slasno jelo u pikantnom spoju, a meso se lepi za prste
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.

KRMENADLE U SOSU OD PIVA I LUKA Aromatično jelo za prave gurmane i one izbirljive
Slasno jelo oduševiće i one koji ne vole meso.

KRMENADLE SA VIŠNJAMA Aromatični spoj različitih ukusa u jelu koje se ne zaboravlja
Klasik na drugačiji način, za pravo uživanje.
- 2 kg svinjskog karea sa kostima
- kašika svinjske masti ili maslaca
- 3 čena belog luka
- 1/2 dl ulja
- 3-4 dl vode
- 2 kašike senfa
- oko kilogram krompira
- so i biber
Priprema:
Meso premažite senfom, posolite i pobiberite, a između zarezanih delova staviti čenove belog luka. Prelijte uljem, a onda prekrijte folijom i ostaviti u marinadi 3-4 sata u frižideru. Sklonite luk i premažite kare maslacem, a onda ga ostaviti da odstoji još pola sata. Pecite ga 40 minuta na 180 stepeni, a onda mu dodajte 2 dl vode i zalijte ga sopstvenim sokom, prekrijte folijom i pecite još tri sata. Sat vremena pred kraj ubacite isečen krompir, promešajte sa sokovima od mesa, prekrijte folijom pa nastavite da pečete. Posle pola sata sklonite foliju i ostavite da se lepo zapeče.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)