KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

Potrebno je:
- 4 svinjske, veće šnicle
- so i biber po ukusu
- 200 g kajmaka
- brašno
- 2 jaja
- prezle
Priprema:
Tučkom za meso dobro rastanjite šnicle, pa ih začinite. Na svaki odrezak stavite oko 50 g kajmaka. Zarolajte meso, pa svaki rolat uvaljajte u brašno, jaja i prezle. Pržite ih na ulju oko 4-5 minuta sa svake strane. Kad su šnicle gotove, stavite ih na papirni ubrus kako bi upile višak ulja. Poslužite ih tople, sa pomfritom ili kuvanim krompirom.
Možda vas zanima:

SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Ručak koji će cela porodica obožavati.

JAGNJETINA NA ZLATIBORSKI NAČIN Sa kajmakom, a meso se lepi za prste, nema joj ravne
Slasna i sočna, nema ko vam neće tražiti recept.

JAGNJEĆE PEČENJE SA KROMPIROM Rapsodija ukusa u jelu koje se ne zaboravlja
Raspametiće sve gurmane i one izbirljive.

BATACI U PARADAJZ SOSU Ručak gotov očas posla koji će porodica obožavati, u savršenom spoju ukusa
Sočni i slasni, a meso se lepi za prste.

SAVIJAČICE Ponos Banata, prave se lako, preukusne, a super i vruće i kada se ohlade
Pošto se ne koristi kvasac, nema čekanja da naraste testo.

SLATKE PRŽENICE SA JAGODAMA Specijalitet koji se ne odbija, poćiće vam voda na usta koliko su dobre
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

KROMPIR ZAPEČEN SA SIROM Brzinska večera koju će ukućani obožavati, a pravi se nikad lakše
Samo dodajte sos ili prilog po želji.

BRZI BAKIN KOLAČ OD SAMO 3 SASTOJKA Ne treba vam mleko, a mekan kao duša, za bilo koje doba dana
Pravi se brzo i lako, a pojede odmah.

GRČKA SALATA Donosimo vam originalni recept, imaćete osećaj kao da ste na moru
Osvežavajuća i zasitna, krepi organizam u trenu.
Komentari (0)