GURMANSKA PAŠTETA U SAVRŠENOM SPOJU UKUSA Gotova za tili čas, a slasna i drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
Potrebno je:
- 5-6 tvrdo kuvanih jaja
- 100 g maslaca
- 1-2 kašike senfa
- so
Priprema:
Skuvana i ohlađena jaja izgnječite viljuškom. Dodajte maslac i polako mešajte dok se maslac lepo ne sjedini s jajima. Da bi vam ovo bilo lakše, ostavite maslac neko vreme na sobnoj temperaturi. Dodajte senf, posolite po ukusu i sve dobro pomešajte.
Možda vas zanima:
NAMAZ OD JAJA I LUKA Mažite samostalno na hleb ili dodajte kao prilog, daje šmek svakom jelu
Pikantan i aromatičan namaz, ovakav do sada niste jeli.
POSNA RIBLJA PAŠTETA Kremasta i ukusna, a gotova za 15 minuta
Pravi se lako, a neverovatno je ukusna.
PILEĆA PAŠTETA Neodoljivi namaz ukusa koji priča priče, a uspeva i potpunim početnicima
Bilo da mažete na hleb ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.
TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)