BRZE PIROŠKE SA ŠUNKOM Savršene za doručak ili večeru, a nikad slasnije
Sočne i ukusne, najbolje služite uz jogurt.
Potrebno je:
- 700 g brašna
- 200 ml jogurta
- 180 ml (1 čaša) kisele pavlake
- 2 jajeta
- 250 g iseckanog sira
- 150 g iseckane šunke
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica kima
Priprema:
U jednu posudu stavite brašno, pa dodajte, jogurt, kiselu pavlaku, jaja, so, kim, pecivo, šunka i sir. Zamesite testo pa ostavite da odmori 10 minuta.Zatim ga razvaljajte na debljinu 0,5 cm. Isecite ivice da dobijete pravougaonik, pa ga isecite na uzdužne trake pa poprečno. Pržite piroške na zagrejanom ulju. Onda ih stavljajte na ubruse da se ocede od viška masnoće.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)