KOMISBROT SA ŽELE BONBONAMA Ukusan desert koji će deca obožavati

Ivana Pavlović

16:30

Sezonski recepti 0

Drugačiji i sladak, nema ko će mu odoleti,.

komisbrot sa žele bonbonama
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 čaša belanca 
  • 1 čaša šećera
  • 1 čaša brašna
  • 1 pomorandža
  • 300 g žele bombona 
  • 1/4 šolje ulja

Priprema:

Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite belanca sa šećerom u čvrst sneg. Dodajte ulje i sok od cele pomorandže. Kašičicom brašna pospite seckane žele bonbone. Polako umešajte brašno u sneg od belanaca, pa dodajte kockice žele bombona. Izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite komisbrot oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading