KOMISBROT SA ŽELE BONBONAMA Ukusan desert koji će deca obožavati
Drugačiji i sladak, nema ko će mu odoleti,.
Potrebno je:
- 1 čaša belanca
- 1 čaša šećera
- 1 čaša brašna
- 1 pomorandža
- 300 g žele bombona
- 1/4 šolje ulja
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite belanca sa šećerom u čvrst sneg. Dodajte ulje i sok od cele pomorandže. Kašičicom brašna pospite seckane žele bonbone. Polako umešajte brašno u sneg od belanaca, pa dodajte kockice žele bombona. Izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite komisbrot oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Možda vas zanima:
STARINSKI KOMISBROT Jednostavan kolač skupog ukusa po receptu iz bakine kuhinje
Jednostavne pripreme i neodoljivog ukusa, bićete oduševljeni.
TURSKI KOLAČ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Polovina nestane dok pristavite kafu
Kremast i sočan, za sve prilike.
DOMAĆI KOMISBROT SA ŽELE BONBONAMA Sve se meri na čaše, a ukusom budi sva čula
Pravi raj za sladokusce.
PAMUK KOLAČ OD 3 SASTOJKA Verovatno najmekša poslastica na svetu, a uspeva SVIMA!
Sočan i mekan, nestaće sa stola odmah.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)