BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 1 baget hleb
- 1 dcl maslinovog ulja
- 3 čena belog luka
- so
- malo soka od limuna
- 100 g dimljenog lososa
- 1 zelena salata
- 4 šargarepe
- 50 g susama
- 100 g crvenog kupusa
- 20 g rukole
Priprema:
Bruskete zapecite, pa ih premažite maslinovim uljem sa proprženim belim lukom. Povrće sitno iseckajte, pa pomešajte rukama. Dodajte so, susam i limunov sok, pa dobro izmešajte. Isecite losos na sitne trakice. Preko pripremljenih brusketa stavite nadev, pa dekorišite sa malo rukole.
Možda vas zanima:
HRSKAVI BRUSKETI PO RECEPTU EMINE JAHOVIĆ Uživaćete u svakom zalogaju, a bićete fit
Pevačica Emina Jahović svakom novom pesmom i moćnim vokalom iznova obraduje publiku, koja s njom uglas peva brojne hitove. Poznata po besprekornoj liniji, jednom prilikom je podelila recept za lagano letnje jelo, koje se pravi lako, a savršen je spoj italijanske i zdrave kuhinje. Ovi brusketi su posebno omiljeni Emininim sinovima Jamanu i Javuzu.
STARINSKI KOH Jednostavni kolač koji budi nostalgiju, po receptu za početnike
Sočan i lak za pravljenje, bićete oduševljeni.
BRUSKETI NA DOMAĆI NAČIN Klasik italijanske kuhinje koji pomera granice dobrog ukusa
Hrskavi i slasni, prste da poližete.
NEODOLJIVI BRUSKETI SA PEČURKAMA Hrskavi i slasni, ovako ih prave Italijani
Savršeni za doručak.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)