GURMANSKI BRUSKETI NA ITALIJANSKI NAČIN Hrskavi zalogajčići sa pršutom nestaće sa stola odmah
Savršeni i hrskavi, pravićete stalno.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

POSLUŽITE IH KAO PREDJELO Preukusne tikvice urolane sa sirom je pravi delikates
Nije teško da se napravi.

NEODILJIVO SAVRŠENSTVO Zapečena feta s medom, zakuska sa pet zvezdica
Važno je da uzmete pravu grčku fetu. To je sir znatno drugačijeg ukusa i teksture od naše fete i mnogo ćete pogrešiti ako ih u ovom receptu zamenite

BAKIN SPECIJALITET DANA Čarobni kolač od dva jajeta, vaše čulo ukusa će vrištati od sreće
Kako samo dva jaja mogu napraviti čudo od kolača

LEPŠA NEGO SA MESOM Posna sarma sa šampinjonima i sojom, savršenstvo u tanjiru
Dodatak šampinjona i kiseli kupus, soja, pirinač upotpunjuju fantastičan ukus posne sarme
- stari francuski hleb
- maslinovo ulje
- nekoliko listova svežeg bosiljka
- beli luk
- so
- biber
- pršuta
- mocarela
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Kriške hleba isecite na debljinu santimetra pa poređajte na pleh obložen pek papirom. Pecite oko 10 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Oljuštite beli luk pa njime istrljajte vruć hleb. Posolite i pobiberite pa pospite sitno seckanim bosiljkom. Na gotove bruskete naređajte po list tanko izrezanog pršuta.Na kraju dodajte nekoliko komadića sveže mocarele.Sipajte preko brusketa par kapi maslinovog ulja.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)