NEODOLJIVI BRUSKETI SA PEČURKAMA Hrskavi i slasni, ovako ih prave Italijani
Savršeni za doručak.

Potrebno je:
- 300 g svežih pečuraka (šampinjoni ili druge po izboru)
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- maslinovo ulje
- so i biber
- 1 baget
- peršun za dekoraciju
Priprema
Na maslinovom ulju propržite sitno seckani crni i beli luk. Dodajte iseckane pečurke i pržite dok ne omekšaju. Posolite i pobiberite po ukusu. Baget isecite na kolutove, prelijte s malo maslinovog ulja i zapecite u rerni. Na svaki kolut stavite smesu od pečuraka i pospite seckanim peršunom.
Možda vas zanima:

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

BRUSKETI Sočni italijanski zalogaajčići idealni za brzi doručak ili užinu, kad nemate vremena
Hrskavi i slasni, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

BRUSKETI Slasni italijanski zalogajčići koji samo dobijaju na popularnosti, idealni za brzi doručak
Napravićete brzo a nestaće sa stola odmah.

BRUSKETI Hrskavi i slasni, raj za nepca
Napravite bruskete. Odlični su kao doručak, užina ili prilog nekom jelu. Neverovatno hrskavi i ukusni.

BATACI PUNJENI SUVIM ŠLJIVAMA Gastronomski užitak koji ćete pamtiti, i od sada redovno praviti
Savršenstvo ukusa u svakom zalogaju.

BRZA VOĆNA TORTA Ne zahteva ni truda ni vremena, a harmonija ukusa u svakom zalogaju
Savršena za rođendane i sve bitne datume.

PROLEĆNA KAPAMA Staro jelo po receptu sa juga Srbije, za ručak koji se ne zaboravlja
Služite toplo uz kiselo mleko ili pavlaku.

CRNE PALAČINKE SA KREMOM OD SIRA I VIŠNJAMA Specijalitet u savršenom spoju ukusa
Savršeno sočne i mekane, popraviće vam dan u trenu.

BRZE KAČKAVALJ KUGLICE Tope se u ustima, a gotove očas posla,super idu uz razna jela
Sočne i slasne, nema ko vam neće tražiti dodatak.
Komentari (0)