KESTEN TORTA Nepečena poslastica skupog ukusa gotova za tili čas, a preukusna

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Kremasta poslastica osvojiće vas na prvi zalogaj.

kesten torta
Printscreen

Potrebno je:

  • 300 g mlevenog keksa
  • 120 g margarina
  • 100 g čokolade
  • 50 g prah šećera
  • 50 g seckanih oraha
  • rum
  • krema
  • 200 g margrina
  • 250 g kesten pirea
  • 50 g prah šećera
  • 3 dcl slatke pavlake
  • rum
     

Priprema:

U jednoj posudi sjedinite margarin, keks, otopljenu čokoladu, seckane orahe i rum. Utisnite u kalup kao podlogu. Umutite margarin penasto sa prah šećerom, pa dodajte kesten pire i umućenu slatku pavlaku, kao i malo ruma. Preko podloge nanesite krem, pa umućenu slatku pavlaku.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading