KESTEN TORTA Nepečena poslastica skupog ukusa gotova za tili čas, a preukusna
Kremasta poslastica osvojiće vas na prvi zalogaj.

Potrebno je:
- 300 g mlevenog keksa
- 120 g margarina
- 100 g čokolade
- 50 g prah šećera
- 50 g seckanih oraha
- rum
- krema
- 200 g margrina
- 250 g kesten pirea
- 50 g prah šećera
- 3 dcl slatke pavlake
- rum
Priprema:
U jednoj posudi sjedinite margarin, keks, otopljenu čokoladu, seckane orahe i rum. Utisnite u kalup kao podlogu. Umutite margarin penasto sa prah šećerom, pa dodajte kesten pire i umućenu slatku pavlaku, kao i malo ruma. Preko podloge nanesite krem, pa umućenu slatku pavlaku.
Možda vas zanima:

KESTEN TORTA Savršena nepečena poslastica koja pomera granice dobrog ukusa
Fenomenalna torta oboriće s nogu sve koji je budu probali.

KESTEN TORTA Brza nepečena poslastica kao savršena za hladne zimske dane, prste da poližete
Fenomenalna poslastica odlično se slaže sa šoljom kafe.

KESTEN TORTA Fenomenalna poslastica sa glavnom jesenjom namirnicom, ukusa koji priča priče
Kremasta i izdašna, najbolje odmah stavite duplu meru.

CRVENI SOMOT SA MALINAMA Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, u poslastici koja miriše na ljubav
Fenomenalna poslastica savršena je za sve svečane prilike.

PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni ručak na gurmanski način, ukućani će biti raspamećeni
Lagano jelo bogatog ukusa oduševiće sve koji ga budu probali.

LETNJI KOLAČ SA PIŠKOTAMA PO RECEPTU JOVANE PAJIĆ Polizaćete i tanjir koliko je ukusan, a gotov maltene odmah
Najnovijim duetom sa koleginicom i drugaricom Marijom Šerifović odeševila je publiku, a da nije talentovana samo za pevanje, dokazuje i ovaj sočni kolač. Omiljen njenim ćerkama Heleni i Đini, ne sumnjamo da će se i vama dopasti.

MAĐARSKA HLADNA ČORBA SA VIŠNJAMA Specijalitet koji će vas rashladiti u trenu
Tradicionalno mađarsko letnje jelo, kiselkasta i kremasta supa od višanja, obično se poslužuje pre glavnog jela. Rashladiće vas i osvežiti u trenu. Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.

BAKIN GRAŠAK SE SMAŽE U TRENU Svaki zalogaj je raj za nepca, sipaćete tanjir više
Po receptu bez mane.

NEODOLJIVI BRAUNI BUDI SVA ČULA Uspeva i potpunim početnicima, a nema ko ga ne voli
Sočan i mekan kao duša, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)