PUNJENA JAJA Kremasto predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu
Prave se lako, a nestanu sa stola brzo.

Potrebno je
- 4 jaja
- 100 g šunke ili kobasice
- 2-3 kisela krastavca
- 3 kašike majoneza
- 2 kašike senfa
- so
- biber
Priprema:
Skuvajte jaja, pa ih presecite napola i izvadite žumanca. Pomešajte šunku, kisele krastavce i žumanca, pa začinite sve sa senfom i majonezom. Celu smesu dobro promešajte da se sastojci dobro sjedine. Punite jaja pripremljenom smesom, pa dekorišite po želji.
Možda vas zanima:

PUNJENA JAJA Sočno predjelo koje se brzo pravi, a savršeno za slavsku trpezu
Gurmansko predjelo oduševiće sve goste.

RIBLJA ČORBA PO STAROM KAFANSKOM RECEPTU Gastronomski užitak koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za dane posta.

SPIRALNA PITA SA POVRĆEM Pravi se lako, savršena vruća a biće super i hladna
Sočna i slasna, a dekorativno interesantna.

BRZE DOMAĆE TORTILJE Super idu uz humus i pileću paštetu, a gotove očas posla
Filujte namazom po želji.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.

RIBLJA ČORBA PO STAROM KAFANSKOM RECEPTU Gastronomski užitak koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za dane posta.

PASTIRSKA MUSAKA ZA PRAVE GURMANE Lako se pravi, a nećete moći da prestanete da jedete
Sjajan predlog za vikend ručak.

NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Pravi se po principu smuti pa prospi, a budi sva čula mirisom i ukusom
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)