SKUVAĆETE KROMPIR DUPLO BRŽETrik koji mnogi ne znaju - Dovoljna je samo jedna kašika ovog sastojka
Priprema krompira nije nimalo komplikovana, a dodatni plus je što ne košta mnogo. Ali bez obzira koliko je jednostavno za pripremu, uvek postoje trikovi koji mogu poboljšati njegov ukus

Krompir je povrće koje možete pripremiti na različite načine, a kao prilog možete ga poslužiti uz bilo koje jelo. Ne postoji osoba koja će odbiti pomfrit, pečeni krompir, pire ili punjen... Možete ga koristiti i za pravljenje jela poput musake, čobanca...
Priprema krompira nije nimalo komplikovana, a dodatni plus je što ne košta mnogo. Ali bez obzira koliko je jednostavno za pripremu, uvek postoje trikovi koji mogu poboljšati njegov ukus.
Džejmi Oliver otkrio je kako da pečeni krompir postane hrskav, a američki kuvar podelio je tajnu kremastog pire krompira. Ali, da li ste znali šta treba dodati u vodu u kojoj se kuva krompir da brže provri i bude gotov?
U šerpu sipajte vodu i na samom početku dodajte kašiku ulja ili putera, a tek tada će krompir i voda brže provriti i tako ubrzati proces kuvanja. Takođe, krompir će imati lepši ukus.

KOLAČ SA BRESKVAMA I JOGURTOM Sočan i mekan kao duša, po starom baka Majinom receptu
Zamirisaće cela kuća.

ĆUFTE U PARADAJZ SOSU Polizaćete i tanjir koliko su ukusne, a sa njima nema greške, svi ih vole!
Služite uz njoke ili pire krompir.

NJOKE SA RIKOTOM U SOSU Zasitne i preukusne, postaće vaše novo omiljeno jelo
Kremasto jelo držaće vas dugo sitim.

DOMAĆA PILEĆA SUPA Odlično rešava prehladu, a istog ukusa kao ona bakina!
Sipaćete tanjir više.

ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Prave se brzo i lako, jeftine su i nema ko ih ne voli
Ukućani će stajati u redu za još.
Komentari (0)