SKUVAĆETE KROMPIR DUPLO BRŽETrik koji mnogi ne znaju - Dovoljna je samo jedna kašika ovog sastojka
Priprema krompira nije nimalo komplikovana, a dodatni plus je što ne košta mnogo. Ali bez obzira koliko je jednostavno za pripremu, uvek postoje trikovi koji mogu poboljšati njegov ukus
Krompir je povrće koje možete pripremiti na različite načine, a kao prilog možete ga poslužiti uz bilo koje jelo. Ne postoji osoba koja će odbiti pomfrit, pečeni krompir, pire ili punjen... Možete ga koristiti i za pravljenje jela poput musake, čobanca...
Priprema krompira nije nimalo komplikovana, a dodatni plus je što ne košta mnogo. Ali bez obzira koliko je jednostavno za pripremu, uvek postoje trikovi koji mogu poboljšati njegov ukus.
Džejmi Oliver otkrio je kako da pečeni krompir postane hrskav, a američki kuvar podelio je tajnu kremastog pire krompira. Ali, da li ste znali šta treba dodati u vodu u kojoj se kuva krompir da brže provri i bude gotov?
U šerpu sipajte vodu i na samom početku dodajte kašiku ulja ili putera, a tek tada će krompir i voda brže provriti i tako ubrzati proces kuvanja. Takođe, krompir će imati lepši ukus.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)