JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE PRŽENICE Biće mekane i sočne i neće upiti višak ulja
Korisni trikovi za savršen ukus.
Koristite stari hleb
Ako koristite nekoliko dana star hleb, prženice će da budu mnogo ukusnije i imaće bolju strukturu.
Nemojte previše tanko da sečete kriške
Nek svaka kriška hleba bude oko 1,5 cm, jer ako previše tanko isečete kriške, rizikujete da budu gnjecave i upiju previše ulja i jaja.
Vodite računa o količini jaja
Jedno jaje je sasvim dovoljno za dve kriške hleba., više od toga može da upropasti jelo.
Ulje a ne puter
Koristite ulje a ne puter jer on gori na visokoj temperaturi koja vam je potrebna za prženice.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE PRŽENICE Biće sočne i mekane kao duša
Primenite ove trikove i uživajte u savršenim prženicama.
SLATKE PRŽENICE SE TOPE U USTIMA Gotove za 15 minuta, a i dupla mera je malo
Savršene za doručak ili užinu.
FRANCUSKE PRŽENICE BOLJE OD KLASIČNIH Mekane, sočne i jednostavne, polizaćete i tanjir
Savršene za doručak uz šolju jogurta.
MAĐARSKE PRŽENICE MILUJU NEPCA Ovi sastojci se razlikuju od klasičnih, a totalno dodaju na ukusu
Sočne i slasne, za doručak koji se pamti.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)