JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE PRŽENICE Biće mekane i sočne i neće upiti višak ulja
Korisni trikovi za savršen ukus.
Koristite stari hleb
Ako koristite nekoliko dana star hleb, prženice će da budu mnogo ukusnije i imaće bolju strukturu.
Nemojte previše tanko da sečete kriške
Nek svaka kriška hleba bude oko 1,5 cm, jer ako previše tanko isečete kriške, rizikujete da budu gnjecave i upiju previše ulja i jaja.
Vodite računa o količini jaja
Jedno jaje je sasvim dovoljno za dve kriške hleba., više od toga može da upropasti jelo.
Ulje a ne puter
Koristite ulje a ne puter jer on gori na visokoj temperaturi koja vam je potrebna za prženice.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE PRŽENICE Biće sočne i mekane kao duša
Primenite ove trikove i uživajte u savršenim prženicama.
SLATKE PRŽENICE SE TOPE U USTIMA Gotove za 15 minuta, a i dupla mera je malo
Savršene za doručak ili užinu.
FRANCUSKE PRŽENICE BOLJE OD KLASIČNIH Mekane, sočne i jednostavne, polizaćete i tanjir
Savršene za doručak uz šolju jogurta.
MAĐARSKE PRŽENICE MILUJU NEPCA Ovi sastojci se razlikuju od klasičnih, a totalno dodaju na ukusu
Sočne i slasne, za doručak koji se pamti.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)