ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Jeftino jelo koje pomera granice dobrog ukusa, za vikend koji se pamti
Kremaste i zasitne, nestaće sa stola odmah.
Potrebno je:
- 500 g makarona
- 500 g jačeg sira
- 5 jaja
- 170 ml mleka
- malo ulja
- malo soli
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Makarone kuvajte desetak minuta u posoljenoj vodi, po uputstvu sa kesice. Jaja umutite pa dodajte izgnječen sir, mleko, 3 kašike ulja i malo posolite. Pomešajte sa proceđenim makaronama. Sve dobro promešajte. Pleh obložite papirom za pečenje pa sipajte pripremljene makarone. Pecite pola sata u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, pa zapecite pred kraj.
Možda vas zanima:
MAKARONE SA SLANINICOM I BROKOLIJEM Savršene za brzi ručak ili večeru, jelo koje će gurmani obožavati
Pravi se brzo i lako, a ukusa koji priča priče.
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Kremasto jelo zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Pravi se nikad lakše, a pravi raj za nepca.
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Slasno jelo koje se pravi brzo i lako, od jeftinih sastojaka
Ukućani će stajati u redu za još.
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Klasik koji nikada ne dosadi, ukusa koji priča priče
Dodajte prilog i uživajte.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)