MAKARONE SA VIRŠLAMA Jednostavni ručak koji pomera granice dobrog ukusa, u pravoj eksploziji ukusa
Prave se brzo i lako, a ukućani će ih obožavati.

Potrebno je:
- 250 g testenine
- 4 viršle
- 1 kašika putera
- 1 manji crni luk
- 2 čena belog luka
- 400 ml pasiranog paradajza
- 500 ml vode
- 100 ml pavlake za kuvanje
- so
- biber
- suvi začin po ukusu
- rendani sir za posipanje
Priprema:
Zagrejte ulje u velikom tiganju, pa propržite lukove. Onda dodajte kolutove viršli i pržite 4 minuta. Nalijte pasirani paradajz i vodu, pa dodajte so, biber i začine.Dodajte testeninu, promešajte i kuvajte na srednjoj vatri oko 15 minuta uz povremeno mešanje, sve dok ne omekša. Dodajte pavlaku za kuvanje. Na kraju, pospite rendanim sirom.
Možda vas zanima:

ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Klasik koji nikada ne dosadi, ukusa koji priča priče
Dodajte prilog i uživajte.

VIŠEGRADSKI SLATKI KUPUS Omiljeno Titovo jelo, a pravi se maltene samo
Priprema je jednostavna, a bićete siti satima.

VOJVOĐANSKA MUĆKALICA Tradicionalni recept za gastronomski užitak koji budi sva čula
Svaki zalogaj je raj za nepca.

MANASTIRSKI PREBRANAC Monasi ga prave ovako, a pogodno za dane strogog posta
Pravi raj za nepca, a bićete siti satima.

BRAUNI BEZ PEČENJA Savršen za iznenadne goste, a gotov dok pristavite kafu
Pravi se lako, a pojede brzo.

SPREČITE KROMPIR DA PROKLIJA Trik je jednostavan, a provereno rešava problem u trenu
Trik je jednostavan, a provereno radi.

VIŠEGRADSKI SLATKI KUPUS Omiljeno Titovo jelo, a pravi se maltene samo
Priprema je jednostavna, a bićete siti satima.

POSNE PANCEROTE IZ RERNE Sa bogatim nadevom, a mekane kao duša, nema im ravnih!
Samo dodajte prilog po želji.

MAĐARICE OVAKO PRAVE PUNJENE PAPRIKE Ove 4 razlike su ključne, a mnogo utiču na ukus
Trikovi su jednostavni, a jelo ispadne fenomenalno.
Komentari (0)