BRZE PICA ROLNICE Mekane i vazdušaste, savršene za lepo druženje sa prijateljima
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Potrebno je:
- 1 pakovanje lisnatog testa
- 4 kašike paradajz sosa
- 100 g šunke
- 100 g rendanog kačkavalja
- origano
- 1 jaje
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Lisnato testo razvijte i premažite paradajz sosom.Zatim ga pospite šunkom i rendom sirom, pa začinite origanom. Urolajte u rolnu pa secite na kolutove debljine oko 2 cm. Na pleh obložen pek papirom poređajte rolnice pa premažite umućenim jajetom. Pecite pica rolnice oko 15 do 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
KROASAN PICA IZ DUBAIJA SRUŠILA MREŽE Hrskava i zlatna, nećete moći da prestanete da jedete
Samo dodajte prilog po želji.
SLASNE KULEN ROLNICE SE SMAŽU U TRENU Ukućani će stajati u redu za još
Svaki zalogaj je raj za nepca.
BRZE MINI PICE Vole ih i deca i odrasli, a gotove za 15 minuta
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PICA ROLNICE SPREMNE ZA 20 MINUTA Savršena večera koju svi vole, a priprema je nikad lakša i jednostavnija
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)