PASTA SA PILETINOM I POVRĆEM Nedeljni ručak koji će porodica obožavati
Kremasta i zasitna, bićete oduševljeni.
Potrebno je:
- 200 g testenine
- 100 g pečene piletine
- 100 g graška
- 1 sveža paprika
- 1 paradajz
- 2 grančice svežeg peršuna ili bosiljka
Za preliv:
- 100 ml jogurta
- 3 kašike majoneza
- 1 kašičica senfa
Priprema:
Skuvajte testeninu u posoljenoj vodi. Pred kraj kuvanja dodajte smrznuti ili svež grašak. Kad se skuvaju procedite i ostavite da se testenina ohladi. Isecite pečenu piletinu, paradajz i papriku na sitnije komade. Sve pomešajte s testeninom u jednoj činiji. Za preliv pomešajte sve sastojke i sipajte u salatu.
Možda vas zanima:
ZAPEČENI TORTELINI SA SIROM RAJ ZA NEPCA Zbog njih i sit postane gladan
Savršenog ukusa, a bićete siti satima.
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM NIKO NE ODBIJA Ješćete ih za doručak, ručak i večeru
Jelo koje nema konkurenciju.
BRZA PASTA SA AJVAROM I BELIM MESOM Ukućani će stajati u redu za još
Kremasta i zasitna, a bićete oduševljeni ukusom.
MAKARONE SA SIROM NIKO NE ODBIJA Nastale još u 14 veku, a nema im ravnih
Makarone sa sirom se prvi put pominju u italijanskom kuvaru u 14.veku.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)