PITA OD BAJATOG HLEBA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Jeftina i izdašna, a nema joj ravne
Sočna i slasna, savršena za doručak ili večeru.
Potrebno je:
- 1 vekna bajatog hleba
- 4 jaja
- 1 struk praziluka
- 3 čaše jogurta
- malo bibera
- 300-400 g sitnog sira
- malo ulja
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Isecite bajati hleb na kriške, pa od toga isecite kocke. Poređajte hleb u vatrostalnu posudu. Isecite praziluk na tanje kolutove, pa propržite malo dok ne omekša. Dodajte sir i mleveni biber. Preko kocki hleba sipajte fil. U jednoj posudi umutite jaja sa jogurtom pa prelijte preko hleba. Pecite dok ne porumeni, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Možda vas zanima:
CARSKA PITA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA A sve se samo pomeša i peče
Samo dodajte prilog po želji.
ZLATNA PITA SA PAPRIKAMA Hrskava spolja, sočna iznutra, pravo čudo u tepsiji
Nestaće sa stola odmah.
PARADAJZ PITA ZA PRAVE GURMANE Sve se samo pomeša i peče, a ukusa da ti pamet stane
Priprema je jednostavna, a ukus savršen.
PITA SA SIROM BOLJA OD BUREKA Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Mirisna i sočna, po ukusu joj nema ravne.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)