DOMAĆA KAPRIĆOZA BOLJA OD SVAKE DOSTAVE Hrskavo testo, a sir se topi u ustima

Ivana Pavlović

09:30

Sezonski recepti 0

Savršena za lepo veče sa prijateljima.

kaprićoza
Shutterstock

Potrebno je:

  • 400 g podloge za picu
  • kečap
  • sir
  • kačkavalj
  • šunka 
  • šampinjoni
  • masline
  • maslinovo ulje
  • origano začin 

Priprema

Rernu zagrejte na 250 stepeni. Podlogu premažite kečapom pa poređajte šunku i šampinjone. Sir narendajte pa ga rasporedite po pici. Zatim pospite malo maslinovog ulja. Pecite picu oko 10 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Preko gotove pice poređajte masline i origano. 

Ovo niste znali o belom luku

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading