DOMAĆA KAPRIĆOZA BOLJA OD SVAKE DOSTAVE Hrskavo testo, a sir se topi u ustima
Savršena za lepo veče sa prijateljima.
Potrebno je:
- 400 g podloge za picu
- kečap
- sir
- kačkavalj
- šunka
- šampinjoni
- masline
- maslinovo ulje
- origano začin
Priprema
Rernu zagrejte na 250 stepeni. Podlogu premažite kečapom pa poređajte šunku i šampinjone. Sir narendajte pa ga rasporedite po pici. Zatim pospite malo maslinovog ulja. Pecite picu oko 10 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Preko gotove pice poređajte masline i origano.
Možda vas zanima:
PICA SA 4 VRSTE SIRA ZA LEPO DRUŽENJE SA PRIJATELJIMA Svi će vam tražiti repete
Pravi se lako, a smaže u trenu.
PICA KAPRIĆOZA Savršena za lepo veče sa prijateljima, po originalnom italijanskom receptu
Bićete oduševljeni ukusom.
PICA KAPRIĆOZA Italijanski specijalitet raj za nepca, uzećete parče više
Jelo bez mane, za lepo veče sa prijateljima.
KAPRIĆOZA Čuveni italijanski specijalitet idealan za lepo veče sa prijateljima
Kaprićoza ili hirovita pica, na italijanskom, svoju popularnost stekla je pre više godina.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)