BAKINA POSNA SARMA BOLJA OD MRSNE Po receptu starom 50 godina, i sit bi je jeo
Ručak u kome će uživati cela porodica.
Potrebno je:
- 10 listova kiselog kupusa
- 200 g pirinča
- 200 g seckanih pečuraka
- 1 glavica crnog luka
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Luk i pečurke propržite na ulju pa u to dodajte opran pirinač i začine. Listove kupusa punite pripremljenom smesom, pa ih uvijte i ređajte u šerpu. Zatim prelijte sarme vodom i kuvajte 2 sata na tihoj vatri.
Možda vas zanima:
POSNE PUNJENE PAPRIKE IZ BAKINE KUHINJE Toliko zasitno i bogato punjenje da zaboravite na meso
Zasitno i preukusno jelo.
SKUŠA SA ZAČINSKIM BILJEM NAJLEPŠI POSNI RUČAK A savršeno ide uz čašu vina
Savršen posni ručak pravićete i mrsnim danima.
RIBLJA ČORBA PO RECEPTU MANASTIRA LEPAVINA Posni ručak koji mami i mirisom i ukusom
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
POSNE PUNJENE TIKVICE Ukusom nimalo ne zaostaju za originalom, polizaćete i tanjir
Sočne i slasne, a zasitne.
BAKINA POSNA SARMA BOLJA OD MRSNE Po receptu starom 50 godina, i sit bi je jeo
Ručak u kome će uživati cela porodica.
NATALIJINA ČEMBERLEN TORTA ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE Jedini recept koji vam je potreban
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Natalije Jovanović iz Niša
PROJICE SA JOGURTOM GOTOVE ZA 10 MINUTA Ješćete ih za doručak, ručak i večeru
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
PITA SA TIKVICAMA ZA DANE STROGOG POSTA Zbog mirisa i komšije dolaze nepozvane
Sočna i slasna, pravićete i kada nije post.
Komentari (0)