ČUDO OD JELA! Krompir iz rerne posut susamom, ništa vam više ne treba!
Ovako pripremljen krompir možete da jedete kao prilog uz meso ili povrće.
Sastojci:
500 g krompira
50 g susama
50 g margarina
1 kašika mlevene paprike
Priprema:
Krompir oljuštite i isecite na manje komade. Dodajte papriku i susam i dobro izmešajte. Prebacite ga u pleh i preko narendajte margarin. Stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni da se peče. Kad omekša, gotov je.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SUPER KROMPIR IZ RERNE Krckaviji i ukusniji sigurno niste jeli
Može da bude brza večera ili da se jede kao prilog uz meso.
RECEPT ZA RESTOVAN KROMPIR Od 3 sastojka koje imate u kući dobićete jeftin, a odličan ručak
Ukusno jelo koje može biti prilog uz meso i ribu, a možete ga jesti samo uz salatu..
PREDLOG ZA RUČAK Jednostavan gulaš od krompira, ali neverovatno ukusan
Odličan izbor jela za ručak, jer se brzo pravi, a možete da ga pripremite za dva dana.
ŠARENO JELO Povrće iz rerne začinjeno ruzmarinom je zdravo i neverovatno ukusno
Povrće iz rerne može da se jede kao obrok ili prilog uz meso.
FARBANJE JAJA U ZLATNU BOJU Ukrasiće Uskršnju trpezu, a treba vam samo 3 sastojka
Voleće ih najviše oni najmlađi, a dodaće glamur svečanoj trpezi.
NEPEČENA BRZA TORTA SA UKUSOM KAFE Kremasta i aromatična, liči na tiramisu, ovakvu do sada niste jeli
Ako volite tiramisu, ovu tortu ćete obožavati.
IZVADITE JAJA IZ FRIŽIDERA I URADITE OVO Biće odmah sobne temperature, nema čekanja sat vremena!
Poznata kuvarica Rejčel Rej podelila je ovaj jednostavan a primenljiv trik kako da jaja iz frižidera brzo dostignu sobnu temperaturu.
SOČNA I AROMATIČNA BORANIJA Ovako je prave monasi na Hilandaru, posno i preukusno jelo za sve prilike
Donosimo vam predlog za posno sočno jelo, kakvo prave na Svetoj Gori.
TARANA NA ĐUVEČ Vranjanska kalorijska bomba za prave gurmane
Kalorijsko i začinjeno jelo za one izbirljive.
Komentari (0)