ČUDO OD JELA! Krompir iz rerne posut susamom, ništa vam više ne treba!
Ovako pripremljen krompir možete da jedete kao prilog uz meso ili povrće.
Sastojci:
500 g krompira
50 g susama
50 g margarina
1 kašika mlevene paprike
Priprema:
Krompir oljuštite i isecite na manje komade. Dodajte papriku i susam i dobro izmešajte. Prebacite ga u pleh i preko narendajte margarin. Stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni da se peče. Kad omekša, gotov je.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SUPER KROMPIR IZ RERNE Krckaviji i ukusniji sigurno niste jeli
Može da bude brza večera ili da se jede kao prilog uz meso.
RECEPT ZA RESTOVAN KROMPIR Od 3 sastojka koje imate u kući dobićete jeftin, a odličan ručak
Ukusno jelo koje može biti prilog uz meso i ribu, a možete ga jesti samo uz salatu..
PREDLOG ZA RUČAK Jednostavan gulaš od krompira, ali neverovatno ukusan
Odličan izbor jela za ručak, jer se brzo pravi, a možete da ga pripremite za dva dana.
ŠARENO JELO Povrće iz rerne začinjeno ruzmarinom je zdravo i neverovatno ukusno
Povrće iz rerne može da se jede kao obrok ili prilog uz meso.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)