FAŠIRANE ŠNICLE bez prezli i jaja uz trik za pripremu crnog luka koji im daje poseban ukus
Jedno od omiljenih jela, ovog puta bez brašna i jaja za one koji žele da doteraju svoju figuru do proleća.
Faširane šnicle
Sastojci:
1 kg mlevenog mesa
1 kašičica bibera
1 kašičica paprike u ljuspicama
1 kašičica slatke paprike
1 kašičica kima
1 kašičica đumbira
1 kašika rendanog belog luka
1/2 šolje peršuna
1 crni luk
Priprema:
Isecite luk i stavite ga u vodu. U mleveno meso dodajte začine, beli luk, peršun i dobro promešajte. Procedite luk i dodajte ga u mešavinu mesa. Dobro promešati, pa vaditi i rukama formirati loptice, a zatim ih dobro spljoštiti. Pržite u zagrejanom ulju. Poslužite odreske uz salatu ili pire krompir.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
Najbolji recept za šnicle od mlevenog mesa koje mogu da ostanu pufnaste i sočne po nekoliko dana
Ovako pripremljene šnicle nakon prženja dugo biti sveže i mekane, što je velika prednost za domaćice koje provode na poslu više od osam sati.
FAŠIRANE ŠNICLE PO RECEPTU ANE BEKUTE Iste kao one kafanske, a meso se lepi za prste
Pevačica Ana Bekuta će 6. i 7. septembra obeležiti 40 godina karijere veličanstvenim koncertima u Sava centru. Da nije talentovana samo za pevanje, pokazuje i ovaj recept za faširane šnicle. Prave se brzo i lako, a upravo one su omiljene Aninim unucima Sonji i Branku.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)