FAŠIRANE ŠNICLE bez prezli i jaja uz trik za pripremu crnog luka koji im daje poseban ukus

alo.rs/I. V.

11:00

Sezonski recepti 0

Jedno od omiljenih jela, ovog puta bez brašna i jaja za one koji žele da doteraju svoju figuru do proleća.

FAŠIRANE ŠNICLE bez prezli i jaja uz trik za pripremu crnog luka koji im daje poseban ukus
Shutterstock

 

Faširane šnicle

Sastojci:

1 kg mlevenog mesa

1 kašičica bibera

1 kašičica paprike u ljuspicama

1 kašičica slatke paprike

1 kašičica kima

1 kašičica đumbira

1 kašika rendanog belog luka

1/2 šolje peršuna

1 crni  luk

Priprema:

Isecite luk i stavite ga u vodu. U mleveno meso dodajte začine, beli luk, peršun i dobro promešajte. Procedite luk i dodajte ga u mešavinu mesa. Dobro promešati, pa vaditi i rukama formirati loptice, a zatim ih dobro spljoštiti. Pržite u zagrejanom ulju. Poslužite odreske uz salatu ili pire krompir.

 

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

 

Komentari (0)

Loading