FAŠIRANE ŠNICLE bez prezli i jaja uz trik za pripremu crnog luka koji im daje poseban ukus
Jedno od omiljenih jela, ovog puta bez brašna i jaja za one koji žele da doteraju svoju figuru do proleća.
Faširane šnicle
Sastojci:
1 kg mlevenog mesa
1 kašičica bibera
1 kašičica paprike u ljuspicama
1 kašičica slatke paprike
1 kašičica kima
1 kašičica đumbira
1 kašika rendanog belog luka
1/2 šolje peršuna
1 crni luk
Priprema:
Isecite luk i stavite ga u vodu. U mleveno meso dodajte začine, beli luk, peršun i dobro promešajte. Procedite luk i dodajte ga u mešavinu mesa. Dobro promešati, pa vaditi i rukama formirati loptice, a zatim ih dobro spljoštiti. Pržite u zagrejanom ulju. Poslužite odreske uz salatu ili pire krompir.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
DOMAĆI AJVAR Ukusom ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, pozavideće vam sve komšinice
Otvoriće vam apetit u trenu.
LENJA PITA SA MAKOM Klasičan desert na moderan način, poći će vam voda na usta
Ako volite klasičnu lenju pitu, ovu sa makom ćete obožavati.
AKO ŽELITE DA KIFLICE BUDU MEKANE I TREĆI DAN URADITE OVO Treba vam samo 2 sastojka
Dodajte ove sastojke i uživajte u svežim kiflicama nekoliko dana.
ŠNENOKLE PO BAKINOM RECEPTU Starinski slatkiš koji budi nostalgiju, a vazdušast i kremast
Fenomenalan desert, za sve svečane prilike i obične dane, kada vam se jede nešto slatko.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U BELO MESO Biće mekano i sočno, umesto suvo i bezukusno
Primenite super trik profesionalnog kuvara J. Kendži Lopez-Alta.
Komentari (0)