POSNI ČORBAST PASULJ Isprobajte najbolji recept, zasitiće vas odlično iako nema mesa!

Vesna Vukadinović

12:00

Sezonski recepti 0

Pravi izbor za ljubitelje ove namirnice, čak i kada poste na vodi.

POSNI ČORBAST PASULJ Isprobajte najbolji recept, zasitiće vas odlično iako nema mesa!
Shutterstock

Sastojci:

500 g pasulja

200 ml pasiranog paradajza

2 glavice crnog luka

3 čena belog luka

2 lista lovora

1 šargarepa

Celer, paškanat

2 kašičice brašna

So, biber

Priprema:

Staviti pasulj da prokuva. Prosuti vodu, naliti drugu, dodati sitno iseckani crni luk i šargarepu, paškanat i celer u količina po želji. Staviti lovor, so i biber po ukusu i staviti da se kuva. Kada pasulj omekša, dodati pasirani paradajz u kome je razmućeno brašno. Dodati sitno iseckani beli luk, po potrebi još začina. Kuvati još 5 minuta.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading