PICA IZ TIGANJA Gotova za pet minuta, ne morate da palite rernu, a ukusnija je od one klasične
Lažna pica ima prepoznatljiv, tradicionalan ukus, a najveća prednost ovog jela leži u tome što se sprema bukvalno za pet do deset minuta
Potrebno je
masline ( crne i zelene po želji)
origano
tortilja
dva jajeta
so
gauda ili mocarela
šunka, kulen ili pečenica
rukola po želji
Priprema:
Propržite kratko na krugove isečen paradajz i masline, pa pospite origanom. Umutite dva jajeta, pa ubacite tako da prekriju površinu tiganja i nakon 30 sekundi stavite preko tortilju. Sačekajte da se jaje lepo uhvati za tortilju, pa okrenite. Nabacajte sir po želji i suhomesnati proizvod po želji, pa poklopite tiganj i ostavite na blagoj vatri najviše jedan minut. Sklonite sa ringle. Ako volite rukolu možete je dodati, a isto tako možete dodati kečap i još sira
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)