PICA IZ TIGANJA Gotova za pet minuta, ne morate da palite rernu, a ukusnija je od one klasične

Jelena Vukelić

16:10

Sezonski recepti 0

Lažna pica ima prepoznatljiv, tradicionalan ukus, a najveća prednost ovog jela leži u tome što se sprema bukvalno za pet do deset minuta

pica iz tiganja
Shutterstock

Potrebno je

masline ( crne i zelene po želji)
origano
tortilja
dva jajeta
so
gauda ili mocarela
šunka, kulen ili pečenica
rukola po želji

Priprema:

Propržite kratko na krugove isečen paradajz i masline, pa pospite origanom. Umutite dva jajeta, pa ubacite tako da prekriju površinu tiganja i nakon 30 sekundi stavite preko tortilju. Sačekajte da se jaje lepo uhvati za tortilju, pa okrenite. Nabacajte sir po želji i suhomesnati proizvod po želji, pa poklopite tiganj i ostavite na blagoj vatri najviše jedan minut. Sklonite sa ringle. Ako volite rukolu možete je dodati, a isto tako možete dodati kečap i još sira

Komentari (0)

Loading