PICA IZ TIGANJA Gotova za pet minuta, ne morate da palite rernu, a ukusnija je od one klasične
Lažna pica ima prepoznatljiv, tradicionalan ukus, a najveća prednost ovog jela leži u tome što se sprema bukvalno za pet do deset minuta
Potrebno je
masline ( crne i zelene po želji)
origano
tortilja
dva jajeta
so
gauda ili mocarela
šunka, kulen ili pečenica
rukola po želji
Priprema:
Propržite kratko na krugove isečen paradajz i masline, pa pospite origanom. Umutite dva jajeta, pa ubacite tako da prekriju površinu tiganja i nakon 30 sekundi stavite preko tortilju. Sačekajte da se jaje lepo uhvati za tortilju, pa okrenite. Nabacajte sir po želji i suhomesnati proizvod po želji, pa poklopite tiganj i ostavite na blagoj vatri najviše jedan minut. Sklonite sa ringle. Ako volite rukolu možete je dodati, a isto tako možete dodati kečap i još sira
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)