KREM SUPA OD PEČURAKA Toliko je dobra da vam jedan tanjir neće biti dovoljan
Ako volite da jedete pečurke ali želite neki laganiji a hranljiv obrok napravite krem supu sa šampinjonima. Dovoljno bogata vitaminima, ukusna i savršena kao predjelo vašeg ručka. Kombinacija začina u njoj daje joj odličan ukus i pikantnost.

Sastojci
300 g svežih šampinjona
1 glavica crnog luka
1 mala šargarepa
1 čaša mleka
1,5 dl pavlake za kuvanje
so
biber
mešavina začina
Priprema
Na malo ulja prodinstajte sitno seckan luk, pa dodajte šampinjone narezane na listiće (2 šampinjona ostaviti). Kada šampinjoni omekšaju, propasirajte ih štapnim mikserom. Vratite na šporet, dodajte sitno seckane dva šampinjona, na sitne kockice seckanu šargarepu, mešavinu začina, so, biber, pa prelijte vodom. Kada šargarepa omekša dodajte mleko i pavlaku, kratko prokuvajte, pa poslužite

KREMASTA FUNGI PASTA Posno jelo iz italijanske kuhinje koje greje dušu i telo
Služite uz sos po želji.

JAPANSKA SUPA RAMEN Drugačiji specijalitet koji krepi organizam u trenu
Bićete oduševljeni ukusom.

NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa
Samo dodajte umak po želji.

POSNA TIRAMISU TORTA Savršen spoj palačinki i kafe, ukusa koji budi sva čula
Fenomenalna poslastica za dane Uskršnjeg posta.

SOČIVO SA KOMADIĆIMA SOJE Posni specijalitet koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji budi sva čula
Sočno i slasno, a posno jelo.
Komentari (0)