KROMPIR PAPRIKAŠ Recept koji su domaćice u Srbiji najviše pretraživale na mrežama prethodne nedelje
Konkretno jelo idealno za ove hladne, decembarske dane. Pikantan i jak ručak, obogaćen svinjskim mesom, zagrejaće vam dušu i telo.
Potrebno je
- 400 g svinjskog mesa
- 2 crna luka
- 2-3 čena belog luka
- 2 lovorova lista
- 4-5 zrna bibera
- 100 ml paradajz sosa
- 300 ml vode
- 1 sveža paprika
- 4-5 srednjih krompira
Priprema
Crni luk oljuštite pa isecite na rebarca i propržite na malo ulja. Onda mu dodajte meso isečeno na kockice i mleveni beli luk. Dolijte vodu kad se proprži, promešajte, pa začinite po želji. Zatim dodajte krompir isečen na kocke i sipajte paradajz sos. Onda promešajte, dodajte biber i lovorov list. Stavite poklopac pa kuvajte dok ne omekša. Dodajte i papriku dvadesetak minuta pred kraj kuvanja.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)