PASTRMKA NA POVRĆU Riblji delikates u savršenom spoju, raj za nepca
Ovaj preukusan obrok držaće vas dugo sitim, a idealan je za prazničnu ili slavsku trpezu.
Potrebno je
- 3 pastrmke
- 300-400 g raznog povrća (miks graška, šargarepe, krompira)
- 2 glavice crnog luka
- 50 ml ulja
- sok od 1 limuna
Priprema:
Očistite ribu. U pleh stavite zaleđeno povrće ili očišćeno i iseckano ako stavljate sveže, kao i iseckan crni luk. Dodajte so po ukusu i jednu šolju vode. Rasporedite po celom plehu. Odozgo stavite pastrmke koje ste istrljali solju, biberom i limunovim sokom. Pokrijte aluminijumskom folijom pleh i pecite u rerni jedan sat, odnosno dok riba i povrće ne omekšaju. Posle pola sata sklonite foliju. Po potrebi dodajte još malo vode ako ispari potpuno da bi povrće ostalo sočno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)