ROZE KAFA Osvaja na prvi gutljaj, a boja daje posebnu čar
Ova fenomenalna kafa, neobične boje, osvojiće vas od momenta kada je budete probali. Od sada možete sami da je pravite, u udobnosti svog doma, ni najmanje ne zaostaje za onom kupovnom.
Potrebno je
- 2 kašičice agavinog sirupa
- 1 kašičica praha od cvekle
- 1 merica espresa
- 300 ml mleka
- 150 ml šlaga
- malo praha od cvekle
Priprema
Pomešajte zaslađivač i prah od cvekle, pa to sipajte u čašu. Umutite smesu pa dodajte espreso, i mleko. Zasebno umutite šlag sa malo praha od cvekla, dok ne dobijete željenu čvrstoću. Na kraju, sipajte šlag na vrh čaše. Dodajte led ili dekorišite po želji. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)