PIJANE KOBASICE Slasni i pikantni delikates koji će vas raspametiti ukusom, ovakve niste jeli
Neodoljive i začinjene, zagrejaće vam dušu i telo.
Sastojci:
- 500 g kobasica
- 700 g crnog luka
- 1 čaša piva
- 1 ljuta papričica
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Na ulju propržite kobasice, pa ih izvadite, i u istom ulju, propržite seckani crni luk. U tepsiju naređajte propržen luk pa dodajte kobasice i seckanu ljutu papričicu. Začinite po ukusu. Kobasice prelijte pivom i stavite tepsiju u rernu. Pecite oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prijatno!
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)