POSNA MUSAKA Rapsodija sa sojom koja osvaja na prvi zalogaj, raspametićete se koliko je ukusna
Soja je namirnica koja zamenjuje meso, tako da nećete da osetite da vam nedostaje.
Potrebno je:
- 6-7 krompira
- 1 glavica crnog luka
- 2 dl sojinog mleka
- 4 kašike sojinih ljuspica
- ulje za podmazivanje
- 2 kašičice suvog biljnog začina
- pola kašičice mirođije
- 1 paradajz
- so
Priprema
Propržite mladi luk sa sojom, koja je prethodno bila potopljena u vrelu vodu, zatim proceđena. Onda dodajte jednu kašičicu suvog biljnog začina i dobro promešajte. Ređajte u podmazanu vatrostalnu činiju red krompira isečenog na kolutove pa nanesite polovinu sojinog fila, red krompira, sojinog fila i na kraju prekrijte krompirom. Paradajz isečen na kolutove poređajte preko krompira. Pecite musaku 15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Sojinom mleku dodajte kašičicu suvog biljnog začina, so i mirođiju. Izvadite musaku pa je prelijte mlekom i zapecite još 45 minuta.
.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)