FRANCUSKI KROMPIR Sa jajima i šunkom, za prave gurmane, prste da poližete
Deliates od povrća i mesa oboriće sa nogu sve koji budu probali, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 500-700 g krompira
- 4 kuvana jaja
- 300 g šunke
- 1 kisela pavlaka
- 1 jaje
Priprema:
Skuvajte krompir i čim se ohladi narežite ga na krugove. Tako iseckajte i kuvana jaja. Nauljite pleh za pečenje, prekrijte ga kriškama krompira, pa dodajte sloj jaja, sloj šunke i na kraju još jedan sloj krompira. Na kraju sve prelijte mešavinom kisele pavlake, jednog razmućenog jaja i malo posolite. Pecite na 200°C oko 35 minuta ili sve dok korica ne požuti.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)