FRANCUSKI KROMPIR Sa jajima i šunkom, za prave gurmane, prste da poližete
Deliates od povrća i mesa oboriće sa nogu sve koji budu probali, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 500-700 g krompira
- 4 kuvana jaja
- 300 g šunke
- 1 kisela pavlaka
- 1 jaje
Priprema:
Skuvajte krompir i čim se ohladi narežite ga na krugove. Tako iseckajte i kuvana jaja. Nauljite pleh za pečenje, prekrijte ga kriškama krompira, pa dodajte sloj jaja, sloj šunke i na kraju još jedan sloj krompira. Na kraju sve prelijte mešavinom kisele pavlake, jednog razmućenog jaja i malo posolite. Pecite na 200°C oko 35 minuta ili sve dok korica ne požuti.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)