NAPRAVITE PUNO ŠNICLI OD SAMO 300 G MLEVENOG MESA? Dodajte ovaj sastojak i dobićete mnogo više, a biće preukusne
Većina domaćica ima ovaj sastojak kod svoje kuće. Dobićete mnogo više šnicli, uštedećete na kućnom budžetu a jelo će vam biti preukusno.
Dodajte ovsene pahuljice
Ovsene pahuljice potopite u vodi 10 minuta pa ih stavite u blender i dobro izblendajte.U 300 g mlevenog mesa dodajte jednu čašu mlevenih ovsenih pahuljica. Zatim dodajte rendani crni luk, jaje, nekoliko čenova belog luka i kašiku griza. Sve dobro sjedinite da bude kompaktna smesa pa oblikujte šnicle. Dobićete puno šnicli neverovatnog, sočnog ukusa.
PREŽGANAC SVAKIM ZALOGAJEM BUDI NOSTALGIJU Jeftino jelo koje je othranilo generacije
Jednostavno jelo danas je zaboravljeno.
SVINJSKI FILE U SOSU OD SUVIH ŠLJIVA Rapsodija mirisa i ukusa, i sit bi jeo
Ni najveći gurmani mu neće odoleti.
MUSAKA SA SUVIM ŠLJIVAMA I ŽITOM ZA DANE STROGOG POSTA Polovina se pojede dok je još u plehu
Zasitna i preukusna, jelo u kome će uživati cela porodica.
MANASTIRSKI PASULJ GREJE DUŠU I TELO Baš ovako ga prave monasi na Hilandaru
Služite toplo, uz prilog po želji.
SRPSKA KUHINJA MEĐU 15 NAJBOLJIH NA SVETU Svaki region ima svoj pečat kojime se ponosi
Među 100 ukupno rangiranih kuhinja srpska kuhinja se našla na 12 mestu.
Komentari (0)