MINI FOKAČA Od samo 3 sastojka a gotova za 5 minuta, ne dosadi ni posle 1000 puta
Napravite ove mini italijanske pogačiće i ukućani će stajati u redu za još. Recept za samodizajuće brašno imate u prethodnom tekstu.
Potrebno je
- 125 g samodizajućeg brašna
- 150 ml grčkog jogurta
- maslinovo ulje
- ruzmarin
Priprema
Pomešajte jogurt i brašno pa dobro promešajte. Vadite testo kašičicom pa ga stavljajte u kalup za mafine, obložen uljem. Testom pokrijte dno kalupa pa nauljenim prstima napravite rupe u testu. Naređajte sveži ružmarin. Mini fokaču pecite oko 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Služite uz prilog po želji! Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)