LOVAČKE ŠNICLE Sočni specijalitet svi vole a meso se lepi za prste

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Dodajte prilog po želji.

lovačke šnicle
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 kg svinjskih šnicli
  • 200 g brašna
  • 100 ml ulja
  • 1 crni luk
  • 3 čena belog luka
  • 1 kašika slatke mlevene paprike
  • 1 kocka za supu (goveđa)
  • 500 ml vode

Priprema:
Posolite šnicle po ukusu pa ih uvaljajte u brašno i pržite sa obe strane da porumene. Izvadite na ubrus. U istoj šerpi propržite iseckan crni i beli luk. U vreloj vodi razmutite kocku za supu pa dodajte u šerpu. Dodajte mlevenu papriku i kašiku brašna pa promešajte da ne bude grudvica. Vratite šnicle u šerpu i ostavite da se dinstaju sat vremena.

Komentari (0)

Loading