SVINJSKI VRAT SA JABUKAMA Oduševiće i one izbirljive, ko bi se setio a super je kombinacija
Uživajte u rapsodiji mesa i slatko kiselkastog ukusa, ovako nešto do sada niste probali.
Potrebno je
- 700 g svinjskog vrata (šnicle)
- 2 jabuke
- 1 crni luk
- 4 kašike maslinovog ulja
- 1 dl belog vina
- 2 kašike maslaca
- 1 kašika smeđeg šećera
- so, biber, majčina dušica
Priprema:
Premažite šnicle biberom i majčinom dušicom i ostavite ih da stoje na sobnoj temperaturi bar 15 minuta. Ugrejte maslinovo ulje, pa pržite šnicle sa obe strane po 2-3 minuta. Izvadite meso, pa u tiganj stavite puter i vino. Kada se istopi, dodajte luk naseckan na tanka rebarca i prstohvat soli. Sipajte šećer, promešajte pa stavite i kriške jabuka. Sipajte 1 šolju vode i ostavite jabuke da omekšaju.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)