BRZA CARSKA PITA Neodoljivog ukusa a sa malo kalorija, obožavaće je i oni na dijeti
Samo pomešate sastojke i pečete.
Potrebno je
- 4 jaja
- 1 šolja jogurta
- 1 šolja kukuruznog brašna
- 1 prašak za pecivo
- 2,3 kisela krastavčića
- 1 paprika
- 150 g sira
- malo soli
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi mikserom penasto umutite jaja, pa dodajte seckane krstavčiće i papriku. Izmešajte sve sastojke pa smesu preručite u obložen pleh. Pecite oko 30 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Proverite čačkalicom da li je gotovo, ako izađe suva, jeste.
GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića
Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.
SALATA SA KIKIRIKIJEM I ŠUNKOM Sjajno ide sa raznim jelima, a pravi se brzo i lako
Gotova začas a slasna i sočna.
FARBANJE JAJA KAFOM Prirodan način koji provereno uspeva a ne oduzima vreme
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.
DOMAĆE SLATKO OD JAGODA Gotovo za oko pola sata, a prava rapsodija za nepca
Zasladiće vam dušu i telo, a priprema nije komplikovana.
PREDLOZI ZA USKRŠNJU TRPEZU Tradicionalna jela za prave gurmane
Rolovana plećka, svečana pogača, prolećni krompirići i praznična pita, nećete da pogrešite šta god da izaberete.
Komentari (0)