SAVETI ZA SLASNE KROFNE Ako primenite ovo, biće mekane kao duša
Jednostavni saveti doprineće da vas svi pitaju za recept.

Kvasac umesto praška za pecivo
Ako stavite prašak za pecivo krofne neće biti vazdušaste kada se prelome. Zato je najbolje da uvek koristite kvasac.
Ostavite testo da odstoji
Ostavite dovoljno vremena da se testo udvostruči, da krofne ne bi bile žilave.
Neka plivaju u ulju
Ubacite čačkalicu u zagrejano ulje, pa ako krenu da se pojavljuju mehurići, možete da pržite. Da bi krofne plivale u ulju, sipajte više.

POSNA DOBOŠ TORTA Poslastica dostojna kraljevske trpeze, i dupla mera će biti malo!
Gosti će biti oduševljeni.

PANCEROTE SA ŠUNKOM I SIROM IZ RERNE Recept starog pekara nema kome neće uspeti, a pravi je raj za nepca
Sočne i slasne, samo dodajte šolju jogurta.

DOMAĆA GIBANICA Po receptu iz stare sveske, a uspeva i potpunim početnicima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

ČERI TORTA Slatka, očaravajuća, voćna i čokoladna, a po ukusu joj nema ravne!
Savršena za sve svečane prilike.

MAFINI SA ŠUNKOM I SIROM Gotovi za pola sata a nema ko će im odoleti
Mirisni i sočni.
Komentari (0)