SAVETI ZA SLASNE KROFNE Ako primenite ovo, biće mekane kao duša
Jednostavni saveti doprineće da vas svi pitaju za recept.
Kvasac umesto praška za pecivo
Ako stavite prašak za pecivo krofne neće biti vazdušaste kada se prelome. Zato je najbolje da uvek koristite kvasac.
Ostavite testo da odstoji
Ostavite dovoljno vremena da se testo udvostruči, da krofne ne bi bile žilave.
Neka plivaju u ulju
Ubacite čačkalicu u zagrejano ulje, pa ako krenu da se pojavljuju mehurići, možete da pržite. Da bi krofne plivale u ulju, sipajte više.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)