SAVETI ZA SLASNE KROFNE Ako primenite ovo, biće mekane kao duša
Jednostavni saveti doprineće da vas svi pitaju za recept.
Kvasac umesto praška za pecivo
Ako stavite prašak za pecivo krofne neće biti vazdušaste kada se prelome. Zato je najbolje da uvek koristite kvasac.
Ostavite testo da odstoji
Ostavite dovoljno vremena da se testo udvostruči, da krofne ne bi bile žilave.
Neka plivaju u ulju
Ubacite čačkalicu u zagrejano ulje, pa ako krenu da se pojavljuju mehurići, možete da pržite. Da bi krofne plivale u ulju, sipajte više.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
Komentari (0)