POSNI ĆEVAPI Sočni i slasni, recept je proveren a ukus savršen

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Soja je namirnica koja zamenjuje meso, bićete oduševljeni, a držaće vas dugo sitim.

posni čevapi
Printscreen/Youtube

Potrebno je

  • 100 g sojinih ljuspica (potopite u vodu da omekšaju)
  • 2 glavice crnog luka
  • 2-3 čena belog luka
  • 2 kriške potopljenog hleba (voda ili sojino mleko)
  • 1 rendani krompir
  • peršun
  • vlašac
  • so, biber, vegeta
  • prezle i brašno po potrebi

Priprema:

Sjedinite sve sastojke, dodajte brašno, pa opet sjedinite. Uzimajte po deo smese pa rukom oblikujte ćevape. Pržite na zagrejanom ulju, dok ne porumene. Prijatno!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading