ČORBA OD ŠAMPINJONA I KROMPIRA NA VODI Sočna rapsodija ukusa koja se pravi brzo, a govori 5 jezika
Idealna za dane strogog posta, a zdrava i preukusna.
Potrebno je:
- 600 g krompira
- 400 g šampinjona
- veća glavica crnog luka
- 1 struk praziluka
- 1 šargarepa
- začin od povrća
- so
- biber
- peršun
- lovorov list
- kašika brašna ili gustina
Priprema:
Na vodi prodinstajte seckane lukove, pa dodajte krompir sečen na kockice. Onda dodajte šargarepu sečenu na kolutove. Posolite i pobiberite. Dodajte začine. Kuvajte dok povrće ne omekša. Na kraju, dodajte pečurke sečene na listiće. U malo hladne vode razmutite brašno pa dodajte kao zapršku u čorbu. Kuvajte još malo, začinite peršunom i služite. Prijatno!
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
PLJESKAVICE OD SPANAĆA Zdrave i ukusne, prste da poližete, za savršen ručak
Sočne i drugačije pljeskavice raspametiće i one izbirljive.
Komentari (0)