ČORBA OD ŠAMPINJONA I KROMPIRA NA VODI Sočna rapsodija ukusa koja se pravi brzo, a govori 5 jezika
Idealna za dane strogog posta, a zdrava i preukusna.
![supa od pečuraka i krompira](/data/images/2024-04-29/86296_shutterstock-1605588664_f.jpg?timestamp=1714341600)
Potrebno je:
- 600 g krompira
- 400 g šampinjona
- veća glavica crnog luka
- 1 struk praziluka
- 1 šargarepa
- začin od povrća
- so
- biber
- peršun
- lovorov list
- kašika brašna ili gustina
Priprema:
Na vodi prodinstajte seckane lukove, pa dodajte krompir sečen na kockice. Onda dodajte šargarepu sečenu na kolutove. Posolite i pobiberite. Dodajte začine. Kuvajte dok povrće ne omekša. Na kraju, dodajte pečurke sečene na listiće. U malo hladne vode razmutite brašno pa dodajte kao zapršku u čorbu. Kuvajte još malo, začinite peršunom i služite. Prijatno!
![giros](/data/images/2024-07-24/95211_giros-1_f.jpg)
DOMAĆI GIROS Sočan i slasan obrok koji pomera granice dobrog ukusa
Omiljeno jelo sa letovanja od sada možete da pravite i kod svoje kuće.
![meso](/data/images/2024-07-26/95456_shutterstock-2387668335_f.jpg)
SOČNO PEČENO MESO Moguće je, treba vam samo ova namirnica, biće mekano kao duša
Ako želite da pečeno meso bude sočno primenite ovaj jednostavan trik, i bićete raspamećeni koliko je ukusno.
![hašure](/data/images/2024-07-24/95231_shutterstock-229477783_f.jpg)
HAŠURE Turski specijalitet nastao posle potopa Zemlje, u sočnom spoju različitih ukusa
Legenda smatra da je ovaj turski specijalitet najstariji desert na svetu, a ako želite da se uverite da li je zaista toliko dobar, najbolje napravite i probajte.
![čokoladni smuti](/data/images/2024-07-24/95238_shutterstock-301326848_f.jpg)
ČOKOLADNI SMUTI ZA DORUČAK I DOBAR IZGLED Recept glumice Dženifer Aniston oduševio fanove, svi ga prave
Ukusan i zdrav doručak po receptu čuvene glumice, poznate po dobrom zdravlju i vitkoj liniji.
![mil fej](/data/images/2024-07-24/95222_shutterstock-2116217021_f.jpg)
MIL FEJ DESERT Čarobni francuski slatkiš, kremast i lagan, otopićete se od miline
Francuski kolač "od 1000 kora" obožavaće i oni koji ne vole slatko.
Komentari (0)