LEDENI ČAJ OD BRESKVE Bolji od kupovnog a rashladiće vas u trenu, ovakav do sada niste pili
Potpuno prirodna verzija omiljenog letnjeg napitka bez veštačkih boja, dodataka i konzervansa.
![ledeni čaj od breskve](/data/images/2024-07-01/92569_shutterstock-2334976291_f.jpg?timestamp=1719784800)
Potrebno je
- 2 l vode
- 400 g bresaka
- 2 limuna
- sveža nana
- 2 kesice čaja po izboru
- 2 kašike meda
Priprema
Kesice čaja stavite u šerpicu, pa dodajte pola litra vode i svežu nanu i kuvajte, sve dok voda ne provri. Breskve isecite na kriške, pa ih stavite u vruć čaj, i ostavite tako da odstoji pola sata. Nalijte i ostatak vode i limunov sok. Zasladite po ukusu, pa ostavite u frižideru da se prohladi. Dodajte kockice leda, i u svaku čašu dodajte kriške voća. Prijatno!
![tri leće](/data/images/2024-07-03/92768_shutterstock-2241944375_f.jpg)
TRI LEĆE Desert sa puno mleka koji niko ne odbija, a vuče korene iz Južne Amerike
Dobio je naziv po tri vrste mleka od koje se pravi, a neodoljivo je sočan.
![namaz od leblebija](/data/images/2024-07-03/92771_shutterstock-2090732905_f.jpg)
NAMAZ OD LEBLEBIJA NA VODI Aromatičan i začinjen, daće šmek svakom jelu
Slasan namaz pogodan za dane strogog posta, pravićete stalno.
![panakota sa jagodama](/data/images/2024-07-02/92691_shutterstock-1761816794_f.jpg)
PANAKOTA SA JAGODAMA Italijanski desert rashladiće vas u trenu, a svima uspeva
Savršeni letnji desert pravi se brzo i lako, a otopićete se od miline.
![štrudla](/data/images/2024-07-03/92779_shutterstock-2233043673-1_f.jpg)
SAVETI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće mekana kao duša i sočna umesto tvrda i suva
Pratite ove jednostavne savete i uživajte u omiljenoj poslastici.
![posna rozen torta](/data/images/2024-07-02/92686_shutterstock-2278319939_f.jpg)
POSNA ROZEN TORTA SA ČOKOLADNIM PUDINGOM Klasik na drugačiji način, a topi se u ustima
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu ćete obožavati.
Komentari (0)