SPANAĆ MUSAKA BOLJA OD KLASIČNE Sočna i slasna, uživaćete u svakom zalogaju

Ivana Pavlović

16:00

Sezonski recepti 0

Ako volite klasičnu musaku, ovu sa spanaćem ćete obožavati.

musaka od spanaća
Shutterstock

Potrebno je

  • 500 g mlevenog mesa
  • 400 ml mleka
  • 300 g spanaća
  • 4 jaja
  • 2 glavice crnog luka
  • So, biber

Priprema:
Spanać operite i potopite u kipuću vodu nekoliko minuta. Luk iseckajte i prodinstajte na malo ulja. Dodajte mleveno meso, so, biber i kratko dinstajte. Spanać ocedite i pomešajte s mesom. U nauljenu posudu sipajte smesu, izravnajte i prelijte sa polovinom mleka umućenog sa jajima. Pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni 15 minuta. Izvadite i ponovo prelijte musaku preostalom smesom od jaja i mleka. Pecite još oko pola sata.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading