GREŠKE KADA MESITE TESTO Uradite ovo i pecivo će biti mekano i vazdušasto
Primenite ove jednostavne trikove i izbegnite najčešće greške kod mešanja testa.
Previše kvasca
Pratite recept i nemojte da preterujete sa količinom kvasca, možete da dovedete da počne da se mrvi.
Zaboravljate da stavite ulje
Dodajte ulje, učiniće testo boljim i ukusnijim.
Odjednom dodajete celo brašno
Nemojte odmah da dodajte celu količinu brašna u testo, već postepeno.
Obratite pažnju na gluten
Obratite pažnju na količinu glutena kada kupujete brašno. On je odgovoran za spajanje sastojaka.
Možda vas zanima:
PRATITE RECEPT DO DETALJA ALI VAM TESTO NE USPEVA Moguće je da pravite ovu grešku
Da bi hleb ili pogača ispali savršeni, potrebno je da znate osnovne trikove za pripremu testa.
IZBEGNITE DA TESTO PUCA TOKOM PEČENJA 3 jednostavna trika koja provereno rade
Izbegnite bespotrebno nerviranje kada spremate pogaču, biće ukusna kao da je kupljena a testo neće pucati tokom pečenja.
DODAJTE OVO U TESTO I KIFLICE ĆE BITI SVEŽE I TREĆI DAN Provereni trik za najbolje pecivo
Dodajte ovu namirnicu u testo i pecivo će da bude dugo ukusno, mekano i vazdušasto.
AKO ŽELITE DA TESTO NARASTE KAO LUDO DODAJTE MU OVO Proveren trik iskusnih domaćica
Za najbolje pecivo, dodajte ovaj sastojak u testo.
NEMAČKA KRTICA Kremasta poslastica koja se topi u ustima, u sočnom spoju sa bananama
Neodoljiva poslastica sa čokoladom i bananama, a mekana i izdašna.
JESENJE ŠNICLE Slasni delikates u sosu od šljiva, a meso se lepi za prste
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
POTAŽ OD SPANAĆA I PAŠKANATA Neodoljivo kremast i ukusan, a zdrav i pun vitamina
Fenomenalna krem čorba kao izmišljena za jesen.
MAK KOLAČ SA LIMUNOM Aromatični desert koji pomera granice dobrog ukusa, a totalno drugačiji
Sočan spoj maka i limuna u kiselkasto-slatkom ukusu.
TRIKOVI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće sočna i mekana kao pamuk, a caka je u ovome
Primenite ove korisne trikove i uživajte u omiljenoj poslastici.
Komentari (0)