PRŽENICE IZ RERNE Ukus savršenog doručka koji se maltene pravi sam
Nisu masne, a naprave se začas, obožavaće ih cela porodica.

Potrebno je
Možda vas zanima:

DRUGAČIJE PRŽENICE IZ RERNE Sa šunkom i sirom, prste da poližete
Za brzi doručak ili večeru, napravite prženice iz rerne, oduševićete se. Preukusne i slasne, sa sirom i šunkom, zagrejaće vam dušu i telo.

POSNE PRŽENICE Nimalo ne zaostaju za originalom, za savršen doručak
Dodajte slani ili slatki prilog po želji.

PUNJENE PRŽENICE IZ TOSTERA Toliko su slasne da nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se lako, a nikad slasnije.

PRŽENICE BEZ JAJA Viralni hit koji je oduševio sve domaćice, a podjednako ukusne
Drugačije, a jednako sočne i ukusne, najbolje služite uz prilog po želji.
- 3 jajeta
- 10 tanko sečenih kriški hleba
- 9 kašika mleka
- 5 kašika ulja + za premazivanje
- prstohvat soli
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja. Dodajte mleko i ulje, pa posolite i dobro promešajte. Kriške hleba umačite u smesu pa ih ređajte na tacnu. Ostavite tako 10 minuta. U pleh obložen papirom za pečenje poređajte prženice. Premažite odozgo kriške uljem. Pecite prženice 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Bon appetit!

Putin i Dodik se sastali u Kremlju! Oglasio se Peskov!

PUTIN I DODIK SE SASTALI U KREMLjU: Oglasio se Peskov

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

BAHATOST MALOLETNIKA: Terorišu ceo grad i Srbiju da bi ispijali pivo na auto-putu (FOTO)

OPTUŽNICI ZA PAD NADSTREŠNICE: Sud u Novom Sadu doneo odluku
Dodik se oglasio i otkrio da li je tražio rusko državljanstvo

EVROPSKA KOMISIJA PREDLAŽE: Proširenje uloge policijske agencije Evropol

Sasvim prirodan način, a rezultat ostavlja bez daha: Tirkizna jaja sa šljokicama - ceo Internet želi da proba ovaj super trik

LOVAČKI GULAŠ Aromatični specijalitet od mesa u pravoj eksploziji ukusa
Najbolje služite uz domaće njoke ili pire krompir.

DOMAĆI SELJAČKI HLEB Po starom, proverenom receptu, biće mekan kao duša
Dodajte prilog po želji i uživajte.

POSNA MUSAKA SA SREMUŠEM Zasitno jelo koje budi sva čula, zaboravićete da nedostaje meso
Sočna i ukusna, ovakvu do sada niste jeli.

DOMAĆA ŠAMPITA Kolač koji budi nostalgiju, po receptu baka Mileve
Starinski slatkiš savršen za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede slatko.

NEODOLJIVE LAZANJE SA POVRĆEM Slasno jelo po originalnom italijanskom receptu, bićete oduševljeni
Ukusne i sočne, pravi raj za nepca.
Komentari (0)