PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Kremasta i neodoljiva, polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Sočni ručak sa mesom i sirom obožavaće cela porodica, a priprema je veoma jednostavna.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PILETINA SA KIKIRIKIJEM Sočno i slasno jelo koje će ukućani obožavati
Svaki zalogaj je raj za nepca.

PIKANTNA KINESKA PILETINA SA NUDLAMA Sočno jelo koje osvaja u trenu
Čau mejn, jedno od najpopularnijih kineskih jela, predstavlja kombinaciju piletine s nudlama, u sočnom spoju sa soja sosom i ljutim papričicama. Kineski emigranti iz regiona Tajšan, iz Južne Kine su u 19. veku prvi doneli recept za ovo jelo na tlo Evrope. U originalu se spremao s kupusom, pečurkama ili lukom, a onda se dodalo meso i soja sos. Slično je jelu lo mejn, s tim da su nudle kuvane, a sos je gušći i lepljiviji. Ako ne volite ljuto, smanjite količinu papričica, ali nema sumnje da ćete biti oduševljeni koliko je dobro.

PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Slasno jelo za prave gurmane koje se topi u ustima
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA LIMUNOM Recept glumice Dženifer Garner za sočno jelo zapalio mreže, a uspeva svima
Sočno i slasno jelo držaće vas dugo sitim, a limun mu daje poseban šmek.
- 800 g pilećeg belog mesa
- 200 ml krem pavlake za kuvanje
- 180 g kisele pavlake
- kesica začina piletina sa 4 vrste sira
- 100 g kačkavalja
Priprema
Meso isecite na šnicle pa poređajte u vatrostalnu činiju. Na tihoj vatri otopite kiselu pavlaku, pa u nju dodajte neutralnu pavlaku. Sjedinite sve, pa skinite sa šporeta i umešajte začin za piletinu. Dobro promešajte, dok se sastojci ne sjedine. Preko mesa nalijte polovinu pavlake, poređajte još red mesa pa prelijte ostatkom smese od pavlake. Narendajte odozgo kačkavalj. Pecite piletinu oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, tj dok ne porumeni. Služite toplo. Bon appetit!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

SKANDAL U BEČEJU! Blokiraju gimnaziju, dok gledaju pornografski sadržaj (VIDEO)
Ovde pivo košta 120 dinara! Hrana je još jeftinija: Ako odlučite ovde da provedete odmor, neće vam biti potrebno puno novca
'KOSOVO JE SRCE SRBIJE' Srbi s KiM bodre jedni druge na putu dugom 300 kilometara!

NETANJAHU DANAS PUTUJE U VAŠINGTON, SUTRA SASTANAK SA TRAMPOM: Ovo su 3 ključne teme na stolu

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

POSNE BOLONJEZE SA PEČURKAMA Slasno jelo prvi je raj za nepca
U savršenom spoju sa pečurkama, prste da poližete.

RUM KOLAČ Sočan kolač mekan kao duša, ukusa koji priča priče
Neodoljiv desert jednostavne pripreme.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.
Komentari (0)